Rabu, 31 Disember 2014

PEMUTIH GIGI RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE

PEMUTIH GIGI RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE 
Ada kat sini alami nafas berbau?
Gigi kuning?
Gigi berkarat (perokok)?
Gigi ada karangg gigi?
Eeeeeeeee mesti geli kan?
Terbaru ‪Rasyah Toothpaste‬ utk masalah gigi.
100% berasaskan herba dan tak ade bahan kimia ya.
Murahhhh sesangatttt




Rasyan Herbal Clove Toothpaste adalah pasta gigi yang terbuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal dapat memutihkan, menyegarkan dan melindungi gigi u olls....
Rasyan Herbal Clove Toothpaste- Ubat gigi herba dari bunga cengkih.
Ia menggunakan dari bahan semulajadi iaitu ekstrak bunga cengkih...


Fungsi Extract Bunga Cengkih : 

Menghalang berlakunya plak gigi
Mengurangkan plak hitam pada gigi
Dapat memutihkan gigi
Mempunyai kesan anti-bakteria
Mengembalikan keceriaan dan berkenyakinan tinggi untuk senyum.
Kesan mulut tidak berbau dan sentiasa segar





Bahan-Bahan Dalam Rasyan Herbal Clove : 

Asteraceae (Compositae)
Laurel
Menthol
Minyak cengkih
Natrium laurilsuiphate.



Cara Menggunakan : 

Ambil sedikit dgn stik yg disediakan...
Oleskan ke gigi & Biarkan dalam 2 Minit
Kemudian kumur...
Digalakkan pagi 2 kali sehari iaitu Pagi & Malam..
boleh pakai lepas gosok gigi...



Produk terlajak laris
Isme Rasyan Herbal clove toothpaste
Solusi untuk gigi yg menguning akibat kopi, rokok dan plak. .
Isme Herbal Clove adalah cream gigi yang terbuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal untuk melindungi gigi anda dari sakit gigi.
Juga dapat mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteria.
Uolls akan memiliki nafas segar untuk waktu yang lama..




Harga Termasuk Postage : 

BERMINAT?
SMS/WATSAP 012-5790247

Harga Kami Termasuk Pos Laju : 
RM 15 (SM) ; RM 20 (SS)
Status Product : Ready Stock 
1 Bekas : 25g / Bekas

Selasa, 23 Disember 2014

CLEAR DARK DREAM SKIN

CLEAR DARK

Krim penghilang jerawat, flek hitam, stretch mark/garis-garis putih,dll.

Stretch mark pada lutut, siku, pergelangan kaki, pangkal paha, hitam dan putih bisa hilang hanya dengan memakai produk ini!
cream clear dark merupakan partikel nano inovatif yang dapat cairan ke dalam kulit dalam. .
X2 intens memelihara kulit, membantu menghilangkan kulit belang di daerah selangkangan dan pantat, stretch mark, pigmentasi kulit tidak merata.
Kulit permukaan halus dan lembut seperti bayi. .

Bila menggunakan terus menerus selama 14 hari hasil akan nampak jelas terlihat, dengan hasil menakjubkan.

Bahan : air, minyak mineral, asam stearat, miristat isotropi, tretanoiamine, setil alkohol, d-alfa tokoferil asetat, lanolin, sorbiol, aroma. karbomer, propilena grycol diazolidinyl uorea, metil paraben, proply paraben. tetrasodium EDTA. lidah buaya.






FOR ORDER :
WHATSAPP : 012-5790247
Rm40 termasuk pos

Ahad, 2 November 2014

OPA SNOW SLIMMING

 
OPA SNOW bukan krim atau gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke bawah lapisan kulit, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam hanya 15 minit! Rasai penyerapan serta merta tanpa sebarang kesan sampingan yang merosakkan kulit.
RM70 TERMASUK POS
012-5790247
www.kedaimamasiti.com
SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN OPA SNOW?
- Mereka yang sudah cuba pelbagai supplement dan krim/losyen kurus tapi semuanya sia-sia.
- Mereka yang tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah.
- Mereka yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat.
- Mereka yang sentiasa sibuk dengan kerjaya. OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya, boleh dibawa ke mana sahaja dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!
- Mereka yang mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja, gaya hidup yang tidak sihat, makan berlebihan serta berpenyakit (yang menghalang pengambilan suppliment kurus lain seperti sakit jantung, darah tinggi dan diabetes)
- Ibu dalam pantang selepas melahirkan anak. OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur/regangan serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingini.
- Mereka yamg alami pertambahan berat badan apabila usia meningkat (30-40 tahun), disebabkan penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak di bahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.
KEHEBATAN OPA SNOW:
A) Teknologi Korea yang dipercayai
- direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan semulajadi serta selamat untuk digunakan, terbukti dengan hasil menakjubkan dengan kehilangan lemak yang luar biasa.
B) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
- OPA SNOW telah terbukti berkesan oleh beribu sukarelawan dan pengguna melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan.
C) Produk Pelangsingan khusus untuk warga Asia
- OPA SNOW dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia, pening dan muntah-muntah. produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia yang alami masalah obesiti!
Cubalah OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik:
Kejutan -> Dingin -> Haba.


KANDUNGAN OPA SNOW:
Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang bertindakbalas secara aktif, gabungan ekstrak tumbuhan terbaik yang menyumbang dengan ketara dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga membakar lemak dan meningkatkan keanjalan kulit.
Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan bagi mencantikkan tekstur kulit dan memerangi kulit tidak sekata.
Minyak Jojoba: Melembapkan kulit dan mengurangi tanda2 penuaan.
Ekstrak Halia: Pantas meningkatkan metabolisme badan dan kulit.
Ekstrak Daun Imatinib: Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.
Ekstrak Biji Oren: Membantu menghapuskan selulit terutama di bahagian punggung dan paha
Asid Hyaluronic: Melindungi dan menjadikan kulit lebih lembap dan anjal secara semulajadi
CARA MENGGUNAKAN OPA SNOW:
- Goncang botol selama 30 saat sebelum digunakan.
- Sembur pada bahagian badan yang ingin dirawat. Ratakan mousse.
- Buat sedikit urutan 1-2 minit sehingga mousse meresap.
- Lakukan setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur 2x sehari.
- Bersedia merasai keajaiban OPA SNOW dalam beberapa minggu akan datang!
BERMINAT?
JOM ORDER..
RM40 TERMASUK POS
012-5790247
www.mykedaimamasiti.com

PANTIES KEMPISKAN PERUT

PANTIES KEMPISKAN PERUT
SEHELAI RM8
www.mykedaimamasiti.com

                                                               Tummy Reduce Panties 

Panty Kempiskan Perut
Sedap pakai ~ warna cantik
NAK BORONG PUN BOLEH ... TQ
012-5790247
www.mykedaimamasiti.com


Sabtu, 18 Oktober 2014

BUBBLE BVR

- Kulit badan tak secerah kulit wajah?
- Sering berjemur di bawah terik mentari?
- Jom sental kulit dengan BVR BUBBLE LICIOUS..
Skrub serbuk emas yang besar faedahnya untuk kesihatan kulit!


MANFAAT BVR GOLD SCRUB :

- Mencerah, melicin dan menegangkan kulit
- Menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan parut
- Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
- Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit
- Menanggalkan daki lama dan degil serta kulit kasar / kusam
- Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal, panau dan kurap
- Mengatasi bau badan / peluh


KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
- Vitamin C & E, Kolagen, Micro Pure Gold, Pure Smooth Salt, Susu

CARA PENGGUNAAN :

- Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan dan kaki.
- Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.
- Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi!
** Untuk hasil terbaik amalkan juga BVR COLLAGEN untuk rawatan kulit dari dalam.

HARGA KAMI : RM55 TERMASUK POS

BERMINAT?
SMS / WHATSAPP KE :012-5790247 (MAMA SITI)
www.mykedaimamasiti.com

Selasa, 7 Oktober 2014

BVRC COLOGEN

BVR COLLAGEN (BVRC)
 BVR COLLAGEN (BVRC)
RM60 TERMASUK POS
UNTUK TEMPAHAN SILA SMS/WHATSAPP KE NO 012-5790247
*PENGEDAR DAN PEMBORONG SANGAT DIALU-ALUKAN..

Ahad, 6 Julai 2014

Zofea Beauty Secret Bust Up


KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET Bust Up untuk si gadis & ibu-ibu:
✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim

Bahan-bahan Aktif dalam Zofea Beauty Secret..
Pueraria Mirifica,
Pueraria Lobata,
Kayu serapat,
Habbatus Sauda,
Collagen,
Pure L-glutathione,
Trehalose,
Apricot Seed Extract,
Blueberry,
strawberry,
raspberry,
Snow lotus,
Perilla seed extract,
Pitera Extract
Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita:
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.
~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.
Fungsi Marine Collagen dalam produk Zofea Beauty Secret

~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja
Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
~ mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.
Dan yang paling Best sekali setiap sachet Zofea Beauty Secret mengandungi Habbatus Sauda!!

Tujuh ciri-ciri nilai pemakanan utama habbatus sauda:
1. Kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.
2. Sistem imunisasi- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit).
Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.
3. Anti-histamine- Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine.BAik untuk peasakit alahan dan lelah.
4. Anti-tumor- Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor.
5. Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.
6. Anti-radang (anti-inflammation)- Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).
7. Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.
Okay… Sempena promosi pengenalan Produk Baru.. Ada Free Gift hebat dari Zofea Beauty.
Setiap Pembelian Sekotak Zofea Beauty Secret FREE Sebotol 60 biji Pil Payudara.!!
Berbaloiiiii sangat-sangat!!
Setiap Kotak ada 30 sachets.
Makan satu sachet sehari 30 minit selepas sarapan pagi anda.
Perasa Blackcurrant. Sedappp laa!!
 TESTIMONI
SURAT PENGKELASAN ZOFEA BEAUTY SECRET
Harga Runcit Zofea Beauty Secret Bust Up Harga Murah Giler
RM 120.00/SET
                        (Semenanjung – Termasuk Pos)                      
RM 125.00/SET
(Sabah & Sarawak – Termasuk Pos)    
www.mykedaimamasiti.com
SMS/WHATAPPS, KE 012-5790247

SILA HUBUNGI SAYA

ORDER FORM

Name:
Email Address:
No.Telefon
Jenis Produk
Alamat

This online form was provided by Freedback.

Pengikut