Rabu, 9 April 2014

EGG MASK


EGG MASK

KELEBIHAN
-Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
-Mengurangkan dan menghilangkan blackhead & whitehead
-Memudarkan parut-parut halus
-Mengecilkan pori-pori kulit muka
-Mengecutkan jerawat
CARA PENGGUNAAN
#Basuh muka dan lapkan sehingga kering
#Sapukan mask egg white peel ke seluruh muka kecuali bibir dan kening
#Biarkan ia sehingga kering dalam 15-20
#Tarik perlahan-lahan, kemudian bilas dengan air
#Guna 3x dalam seminggu untuk kesan yang lebih efektif
RM20 TERMASUK POS
012-5790247
www.kedaimamasiti.com

belian borong 100 pcs rm700

Khamis, 3 April 2014

SABUN AL-RAZI


sabun al-razi
sabun al razi
Sabun ini diperkaya dengan tea tree oil, ekstrak aloe vera,
ekstrak bawang putih, olive oil & vitamin C.
Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih.
Sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.
TAHUKAH ANDA EBSTRAK BAWANG PUTIH MAMPU MENGHILANGKAN JERAWAT BATU SEAWAL 5 JAM?
RAHSIA TURUN TEMURUN KINI TERBONGKAR.
Bagi Kami 3 Hari Untuk Cantikkan Anda Mulai Sekarang.
Wajah LICIN berseri tanpa perlu SUNTIK.
Apakah antara masalah kulit yang dapat diatasi dan jaminan kami?
MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT JERAWAT
MEMBERSIH SECARA MENDALAM
MENGHILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD
MENGURANGKAN MASALAH PIGMENTASI
MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
MENYERAGAMKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA
MENGURANGKAN KEDUTAN/PENUAAN
MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN
Kesan sepantas 3 hari ini adalah respons yang biasa kami terima dari ribuan pengguna kami dan jika ia tidak berkesan untuk anda, kami bagi jaminan.
Jika ia tidak bermanfaat, dan tidak berkesan
kami gandakan duit pembelian anda.


CUBALAH SABUN AL-RAZI HARI INI.
PROMOSI UNTUK YANG TERAWAL!!
Penghantaran PERCUMA ke pintu rumah anda!
Tiada kesan sampingan/negatif.
Nota : SM – Semenanjung Malaysia , SS – Sabah Sarawak
  CARA PEMBELIAN:
SABUN AL-RAZI
RM35 TERMASUK POS
012-5790247
www.kedaimamasiti.com

Isnin, 17 Mac 2014

ROYAL SLIM DETOX

ROYAL SLIM DETOX


Heyyyy babe..masih ingat RDP? Kembar tak seiras RSLM, kerja RDP ialah cuci or omputeh ckp detox.., RDP sesuai untuk mereka yg lebih berat badan 75kg.., cz nie kasi cuci usus yg tersangkut n berkarat seperti yg sudah lama tidak di flush keluar dari badan, RDP akan dipasarkan secara besar2an 14/02/2014 ), anda akan mendapat white collagen serum dan shaker secara percuma..tueee diaaa...

ROYAL SLIM DETOX
HARGA : RM120 (SM) RM125 (SS)
HUBUNGI : MAMA SITI 012-5790247
www.kedaimamasiti.com

Dah cuba bermacam2 produk diet tapi berat tak turun2? Ha… ini merupakan salah satu solution utk korang.. Meh nk kenalkan Adik kepada Royal Slim.. ROYAL DETOX PLATINUM.. Baru ja Lydia dpt semalam… Panas2 baru keluaq dr Oven…Fungsi:
• MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUSSelepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.PRICE ROYAL DETOX PLATINUM
1 box RM120Pernah dengar tak pasal DETOX? Ramai menyebut-nyebut pasal DETOX atau dalam bahasa kita dipanggil NYAHTOKSIN. Apa sebenarnya detox ni ye?
Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal
Dari mana datang toksin?
Toksin pada badan kita datang samada dari persekitaran atau dari dalam badan kita sendiri. Ia masuk ke dalam badan melalui macam-macam cara seperti :
• UDARA : udara yang mengandungi asap, bahan kimia, racun dan bahan cemar lain disedut masuk ke dalam badan
• MAKANAN/ MINUMAN : makanan atau minuman yang tidak bersih atau dimasak mungkin mengandungi sisa racun, bahan kimia dan sebagainya.
• UBATAN : Ubatan sintetik dan vaksin juga boleh menyebabkan toksin bertambah dalam badan.
• RADIASI : pendedahan terhadap sinar x-ray, bahan radioaktif dan gelombang mikro
• MAKANAN TIDAK HADAM : makanan yang tidak hadam dan tinggal akan usus akan mengalami tindakbalas biokimia dan meracuni tubuh anda dari dalam
• DEHIDRASI dan MALNUTRISI : kekurangan air dalam badan boleh menyebabkan tindakbalas enzim, sistem imun dan saraf yang meracuni sistem manusia
Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia
Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.




gambar terbaru siti sarah ya darling semua, bermula dgn  (RSLM) 74kg dan sekarang beliau hanya 47kg.., siti sarah dan shuib adalah duta RSLM dan raja ema adalah duta ROYAL DETOX PLATINUM (RDP), PERINGATAN KERAS buat anda diluar sana, untuk mereka2 yang mempunyai berat badan kurang dari 70kg, anda tidak disarankan mengambil RDP ya, dengan mengambil RSLM sudah cukup..kerana RDP diambil pada waktu malam untuk membersihkan saluran besar anda, lemak2 yang terlalu lama bertahta di dalam badan..RDP akan di pos pada pengedar2 pada tarikh 10/02/2014, dan dikeluarkan secara besar2an pada 14/02/2014..harap maklum, hanya 2000 kotak RDP kami keluarkan dan sebentar nanti kami akan share dgn anda siapakah pengedar sah RDP untuk anda book stock anda dari mereka, RDP adalah control product dari kami kerana kami tahu RDP POWER GILER!!!..jadi takut anda semua terlebih jatuh cinta



Kenapa Kita Perlu Detox atau Cuci Usus?Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplemen supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.Usus adalah bahagian badan yang bertanggungjawab untuk menyerap khasiat daripada makanan dan memproseskan bakinya untuk membentuk bahan buangan untuk dibasmi atau dibuangkan. Usus manusia terdiri daripada usus besar dan usus kecil. Kesihatan badan berkait rapat dengan kebersihan kedua dua usus besar dan usus kecil ini.Semasa proses penghadaman, sebahagian besar makanan yang kita makan akan membentuk bahan bendalir dalam saluran usus. Walaupun kebanyakan bahan ini akan dikeluarkan daripada badan melalui proses pembuangan yang normal, tetapi masih ada sebahagian daripadanya yang melekat di atas dinding usus yang kemudiannya menjadi plag.Plag bendalir ini bukan sahaja menyekat proses pembuangan yang betul dan mencegah penyerapan khasiat yang sewajarnya, tetapi ia juga merupakan tempat pembiakan parasit dan patogen yang boleh mencemarkan darah dan limpa serta meracunkan sistem keseluruhan
Apabila badan kita tidak mengeluarkan bahan buangan, toksin-toksin akan berkumpul di dalam usus dan mengakibatkan auto-intosifikasi ataupun penghasilan toksin sendiri. Ini juga akan menyebabkan saluran darah yang melapisi dinding usus menyerap toksin-toksin ini ke dalam aliran darah dan akhirnya mencemarkan semua organ badan.
Sebahagian tanda-tanda yang nyata gejala toksin-toksin ini adalah : cirit birit, masalah sembelit, keletihan, sakit kepala, mata menjadi kusam, kulit yang bermasalah, berbintik, sakit otot, masalah saraf, badan dan nafas berbau serta kelihatan murung.
Kelebihan Pembersihan Usus
Pembersihan usus adalah proses penyahtoksifikasi badan yang utama. Ia adalah jalan pemulihan yang penting. Pembersihan usus yang sempurna adalah penting dan merupakan cara utama untuk mengembalikan badan kita ke tahap yang seimbang, kesihatan yang bertambah baik dan menambahkan tenaga. Justeru itu, ia juga membolehkan sistem badan yang lain untuk dibersihkan. Apabila anda membersihkan usus anda dan mengimbangkan semula bakteria yang baik dan buruk mempunyai penghasilan enzim yang mencukupi, serta makanan yang dimakan dan penghasilan vitamin dalaman adalah betul, makanan yang tidak ditoleransi akan diperbaiki atau hilang.
Dr. Bernard Jensen, Pd.D telah menekankan kepentingan usus yang sihat. Menurut beliau, "Setiap tisu dibekalkan dengan darah yang dibekalkan dari sistem usus. Apabila usus kita kotor, darah juga akan kotor. Oleh itu sistem usus mesti dipulihkan sebelum pemulihan bahagian badan yang lain boleh dilakukan.
Melalui kaedah pemakanan, anda dinasihatkan untuk :
Kurangkan memakan makanan pedas, berasid tinggi dan yang mengandungi fiber yang tinggi (fiber liat/kasar).
Lebihkan memakan sayur-sayuran atau ulam-ulaman kampung seperti kacang botol, ulam raja, terung, daun salang, pegaga, petai (sikit-sikit) dan sebagainya (sayur yang lambat tumbuh). Begitu juga dengan buah-buahan seperti tembikai, rambutan dan sebagainya.
Sayur-sayuran yang perlu dikurangkan pula ialah sayur-sayuran yang cepat tumbuh seperti bayam, cendawan (terutamanya cendawan yang tumbuh selepas hujan) dan sebagainya.
Bagi buah-buahan yang perlu dikurangkan pula ialah buah-buahan yang masam termasuklah cempedak, ciku, pisang dan sebagainya. Buah Seperti ciku mempunyai fiber yang kasar dan lama-kelamaan boleh menghakis usus manakala buah pisang dan betik pula cepat busuk dan tidak sesuai diambil berlebihan kerana ianya akan busuk didalam usus.
Perbanyakkan meminum air mineral dan sebagainya (saranan : 7 hingga 8 gelas sehari)
Selain daripada kaedah penjagaan pemakanan, pengambilan suplemen juga dapat membantu untuk melakukan proses detox.


Testi terbaru mereka yg amalkan royal slim dan royal detox....
Belum habis sekotak combo pun lagi...
-seluar dah mula longgar
- baju lama dah blh pakai...
- parut2 jerawat dan muka.


Disini ada tips yg nk kite sharing..tahukan anda..mengapa bila anda minum#royalslimlishuomagicanda tidak dibenarkan minum minuman yg berkafein?kerana mengikut kajian pengambilan lebihan kafien boleh menganggu proses pencerahan dimana otot dibahagian berkenaan menjdi tegang.hal ini secara tidak langsung menjadikan proses pencernaan menjdi pelahan..tips hebat lagi??





★ PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING PALING HOT DI MALAYSIA ★

UNTUK YANG SERIOUS NAK KURUS & CANTIK SAHAJA !!! 
★★★ DIJAMIN 100% BERKESAN ★★★
KENAL X SIAPA TU? Baru habiskan 2 Kotakhasilnya kulit semakin GEBU & body kembali CUTTING mcm anak dara!!! anda bila lagi? nak tgk aje atau nak bertindak skrg, anda sendiri yg menentukannya 
 KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan 
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval
✔ TERBUKTI BERKESAN!

Dapatkan #ROYALSLIMLishuoMAGIC yg ORIGINAL


DAH TRY MCM2 PRODUK TAPI KECEWA DGN HASILNYA?!! ~

MEMPERKENALKAN...
★ PRODUK SLIMMING + COLLAGEN PALING HOT DI MALAYSIA!!! ★

RAHSIA ENOT (ARTIS) TELAH BERJAYA TURUN TOTAL 23KG SECARA BERPERINGKAT, TERBUKTI BERKESAN! ANDA BILA LAGI???



 

SILA HUBUNGI SAYA

ORDER FORM

Name:
Email Address:
No.Telefon
Jenis Produk
Alamat

This online form was provided by Freedback.

Pengikut